Kosova.info

Kasapët në Kosovë vazhdojnë prerjet pa kushte dhe pa norma

Therja e kafshëve vazhdon të bëhet në mënyrë të parregullt. Në shumë vende therja e kafshëve bëhet edhe nga thertore të palicencuara.

Ato vende nuk plotësojnë kushtet për therje të kafshëve e kështu rritet rrezikun për qarkullimin e produkteve të dëmshme për shëndetin e njeriut.
Përveç kësaj, kafshët, në këtë rast lopët, po lidhen me litar, sikur dikur. Kjo mënyrë e therjes është e pa normë.

“Masakrimi” i kafshëve, po ndodh kudo në vend. Pa kushte të mirëfillta e me rrezik potencial për konsumatorët.

escort mersin - izmir escort