KULTURË

MAGAZINA

Life Style - Funny

Jeni të sigurt që deri tani keni puthur siç duhet?

Nëse jeni të sigurt që keni larë dhëmbët dhe keni konsumuar vetëm gjëra me aromë lulesh, jeni gati ta çoni lidhjen në nivel komplet tjetër. Do thoni ju si?Puthjet, jo më kot konsiderohen magjike. Nëse e bën perfekt atë moment, asgjë s’do të jetë si më parë mes jush.Gjeni momentin e duhurLexoni lëvizjet e personit tjetër dhe përpiquni ta pyesni nëse ndihet komod t’ju...
Show Biz

Rita e “lazdruar”

“Me duhet pak pushim nga incizimet”! Rita Ora ka treguar belin e saj në veshje të kuqe derisa është ...