Kosova.info

KategoriaOPINION

110 vjet ndarje e shqiptarëve!

Shkruan: Florim ZEQA Edhe 110 vjetori i pavarësisë së shtetit shqiptar i gjeti shqiptarët të ndarë dhe përçarë si asnjëherë më parë. Është ky një festim i gjatë i ditëlindjes së shtetit shqiptar, njëherit është një...