Kosova.info

KategoriaHi Tech

A po bëhet e frikshme inteligjenca artificiale?

Nëse telefoni juaj hapet sapo t’ia afroni fytyrën, dhe nëse të paktën një herë në ditë përdorni makinat e kërkimit në internet, siç është Google, do të thotë se jeni të rrethuar me inteligjencë artificiale më shumë sesa...

escort mersin - izmir escort