Françeska-Rozës për Erjolën: Bën gjëra që nuk do të donte ti bënte

Teksa ecnin përreth pishinës, Roza dhe Françeska kanë folur lidhur me një prej banoreve të shtëpisë më të ndjekur në Shqipëri, Erjola Docin.

Siç e kemi parë Erjola dhe dy banoret në fjalë kanë një marrëdhënie të mirë me njëra-tjetrën.
E ndërsa pasditen e sotme ato kanë analizuar lojën e Erjolës teksa Françeska shprehet se Erjola bën gjëra të cilat i mendon se vlejnë për të kapur një situatë dhe kur vjen puna tek vetja e saj kthehet në një njeri komplet tjetër.

“Mendoj që ndonjëherë është kjo dispozita për të krijuar dhe jo sepse ti e ndjen për ta bërë, që çon drejt disa reagimeve të tepërta dhe pastaj kur kthehet tek vetvetja në fakt nuk do i bënte. Mendoj që Erjola i bën gjërat duke menduar ’kjo është për të kapur një situatë’ edhe e bën. Dhe kur kthehet tek vetvetja kthehet tek ajo që është zemër madhe, fal, nuk e ka problem, nuk i bën shumë përshtypje..”- u shpreh Erjola.

Go to TOP