DOSSIER

“Nga jeleku, korrenti elektrik dhe… ”- Dëshmitë tronditëse të ish-krerëve të Sigurimit: Për ta thyer Dulo Kalin gjatë hetuesisë në Shkodër, ngjitur me qelinë e tij, morëm dy vajza të reja dhe dy të burgosur të tjerë, e… 
E jam në atë zyrë…para meje qëndron një njeri si gjithë të tjerët, që puna i kërkonte qetësi e gjakftohtësi, e ai përpiqej ta gjente, sido që jeta i kishte ngarkuar dhe halle të tjera…! E ndërsa flisj...
Keep Reading
Go to TOP