Kosova.info

KategoriaBota

800 parashutistë hidhen nga “Herkuli”

Parashutistë amerikanë, gjermanë dhe italianë kanë kryer një stërvitje të përbashkët në veri të Italisë. 800 parashutistë të NATO-s realizuan disa hedhje nga “Herkuli” amerikan. Stërvitje të tilla të përbashkëta të...

escort mersin - izmir escort