Qytetarët e paregjistruar serbë: Regjistruesit e ASK-së s’u paraqitën në shtëpitë tona

Qytetarë të komunitetit serb në Graçanicë dhe në veri të Kosovës thonë se kanë mbetur pa u regjistruar për shkak se regjistruesit nuk janë paraqitur në shtëpitë e tyre.

Disa nga ta thanë se vullneti i tyre ishte të regjistroheshin, e të tjerë thanë se frikësohen se do të mund të gjobiten.

Në ASK pranojnë se kanë pasur telashe me regjistruesit e komunitetit serb, të cilët, sipas këtij institucioni, janë përballur edhe me presion politik.

Go to TOP