Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Ky është numri i rasteve aktive me Koronavirus në Kosovë

Numri i rasteve aktive me COVID në Kosovë, aktualisht është një.

Sipas të dhënave të fundit nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, në 24 orët e fundit është regjistruar një rast i ri me COVID-19.
Po ashtu, njoftohet se gjatë ditës së fundit nuk është shënuar asnjë rast i të shëruarve.

Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë, 1.836.805 doza të vaksinës.

Ndërsa, me dozën e dytë janë vaksinuar 824.913 qytetarë dhe po ashtu janë dhënë 105.367 doza të treta të vaksinës kundër COVID-19.

Me dozën e katërt janë vaksinuar vetëm 1,866 persona deri më tani.

Go to TOP