“Më pak shqiptarë”, policia e merr në pyetje maqedonasin që iu gëzua aksidentit tragjik në Bullgari

Ministria e Punëve të Brendshme ka thirrur në bisedë informative shkupianin pasi i njejti kishte shkruar koment me gjuhë të urrejtjes për aksidentin e autobusit në Bullgari ku humbën jetën 45 shqiptarë nga Maqedonia e Veriut,

“Pas raportimit nga qytetarët, kemi thirrë në pyetje qytetarin që në faqen e një televizioni kombëtar ka shkruar koment me gjuhë të urrejtjes pas aksidentit ku humbën jetën 45 qytetarë të Maqedonisë së Veriut. Sektori për krim kibernetik ka konstatuar se qytetari V.E që ka shkruar koment me gjuhë të urrejtjes dhe fyese për viktimat e aksidentit” thonë nga MPB.

Gjithashtu edhe policia e Bullgarisë ka thirrë në pyetje një qytetar të Bullgarisë pasi i njejti kishte quajtur ngjarjen si “fishekzjarre dhe zgarë maqedonase”.

Go to TOP