Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Zabërgja vlerëson lart bashkëvendësin që përfaqësoi Kosovën në OBT dhe ILO

Asamblisti në komunën e Vushtrrisë Bekim, Zabërgja, ndihet krenar për përfaqësimin dinjitoz të mikut të tij, kryetarin e AKB-së, Agim Shahini, në Organizatën Botërore te Tregtisë (OBT )dhe Organizatën Botërore të Punës (ILO) UN.

“E vlerësojmë lartë këtë përfaqësim në këto Organizata botërore për faktin si bashkëvendës i yni. Në cilësinë e Asamblistit të Kuvendit Komunal të Vushtrrisë, jam mirënjohës dhe e përgëzoi për punën dhe angazhimin e ti të vazhdueshëm në promovimin e Kosovës neper forume ndërkombëtare” shkruan Zabërgja.

Ai po ashtu tha se janë dakorduar  për prurje të investitorëve të huaj si mundësi e re për investime në komunën tonë. /Kosova.info/

Go to TOP