Ministri turk: Një Kosovë stabile do të thotë një Ballkan stabil

Në Stamboll po mbahet Forumi Ekonomik ndërmjet Kosovës dhe Turqisë.

E në fjalën e tij, ministri turk i Tregtisë, Omer Bolat tha se shpreson që marrëdhëniet bilaterale Kosovë – Turqi do të bëhen më të bereqetshme në kohët që po vijnë.

Po ashtu ai u shpreh se Turqia përkrah integritetin dhe sovranitetin e Kosovës, ku ndër të tjera tha se një Kosovë stabile do të thotë një Ballkan stabil.

“Ne plotësisht përkrahim integritetin dhe sovranitetin e Kosovës, dhe një Kosovë stabile do të thotë një Ballkan stabil”, tha ai.

Go to TOP