Messi i dëshpëruar: Doja shumë të kthehesha te Barça, e kisha ëndërr

Leo Messi mori pjesë në një intervistë të përbashkët në Paris me ‘Mundo Deportivo’ dhe ‘Sport’, në të cilën ai zbuloi vendimin e tij.

Ylli argjentinas, i cili është i lirë nga një kontratë, nuk do të nënshkruajë për Barçën në fund sepse i ka munguar një propozim, por thekson se nuk ishte një ofertë formale.

Shumë gjëra i mungonin dhe ai donte të bëhej pronar i së ardhmes së tij dhe të vendoste shpejt, duke mos pritur si në vitin 2021, nga frika e një zhgënjimi tjetër.

Në intervistën për Mundo Deportivo dhe Sport, Leo flet për mënyrën se si ka jetuar në Paris, për largimin e tij në vitin 2021, të cilin e cilëson si shumë të vështirë dhe shumë të shëmtuar dhe shpjegon arsyet e moskthimit në Barça.

Mes tyre, se ai nuk dëshiron të mbajë përgjegjësi për shitjet e lojtarëve apo ulje rrogash dhe dëshira e tij për të shijuar futbollin jashtë presionit që ekziston në Evropë. Ai gjithashtu thekson se do të dëshironte të rikthehej te Barça, nuk e di se në çfarë pozicioni.

“Doja shumë të kthehesha te Barça, e kisha atë ëndërr. Por pas asaj që ndodhi dy vite më parë, nuk doja të isha sërish në të njëjtën situatë, duke ia lënë të ardhmen në dorën e dikujt tjetër…”.

“Doja të merrja vendimin tim, duke menduar për mua dhe familjen time”, ishin fjalët e Messit.

Go to TOP