Abdixhiku uron Pashkët ortodokse: Për shumë mote, gëzuar!

Kryetari i LDK’së, Lumir Abdixhiku, i ka uruar të gjithë besimtarët ortodoksë me rastin e festës së Pashkë.

Ai ka shkruar se kjo ditë dhe jo vetëm duhet të jetë ditë reflektimi për më shumë tolerancë, harmoni e dashuri ndaj njëri- tjetrit.

“Të dashur qytetarë të besimit ortodoks,

Gëzuar Pashkët! Kjo ditë dhe jo vetëm, le të jetë ditë reflektimi për më shumë tolerancë, harmoni e dashuri ndaj njëri-tjetrit. Për shumë mote, gëzuar!“

Go to TOP