Arsyeja pse albumi hit “Cowboy Carter” i Beyonce nuk u nominua në ACM Awards 2024

Albumi i ri i Beyonce , “Cowboy Carter”, udhëtimi i saj i parë në muzikën country-amerikane, ka qenë një hit i mirëfilltë që kur u publikua gjashtë javë më parë.

Por fituesja e shumë çmimeve “Grammy” ‘nuk mori dashuri’ në ndarjen e çmimeve ACM të së enjtes në Frisco, Teksas, dhe kjo nuk është për shkak zhanrit.

Rezulton se mungesa e nominimeve të Beyonce në ceremoninë e 2024 ishte vetëm për shkak të periudhës së pranueshmërisë së Akademisë së Muzikës Vendore për të nominuarit që zgjat nga 1 janari deri më 31 dhjetor 2023.

Kjo do të thotë se albumi më i ri i Beyonce-s humbi për rreth tre muaj, duke pasur parasysh se “Cowboy Carter” u publikua zyrtarisht më 29 mars.

Ndërsa “Cowboy Carter”, i dyti i një trilogjie të planifikuar të albumeve pas Renaissance (2022) nuk u njoh këtë vit e do të ketë të drejtë të konsiderohet për nominime për Çmimet CM 2025.

Go to TOP