Pavarësisht problemeve me ta, Britney Spears thotë se e do familjen

Britney Spears ka folur për marrëdhënien me familjen e saj.

42-vjeçarja ka pasur një lidhje të tensionuar me familjen e saj që kur u lirua nga konservatori.

Ajo dhe babai i saj, Jamie, ish-konservatori i saj, ishin në një betejë tepër të gjatë ligjore.

Në fillim të këtij muaji, ajo pretendoi se nëna e saj Lynne ishte përgjegjëse që paramedikët të thirreshin në një hotel. Pavarësisht gjithë dramës, Britney reflektoi se si ajo “nuk mund t’i ndihmojë”, por i donte ata në një postim reflektues në mediat sociale.

Duke postuar në Instagram të mërkurën, Britney ndau një foto të Lynn me vajzat e Jamie Lynn në një tavolinë pikniku. Fotoja ishte nga postimi i motrës së saj për ditën e nënës.

“Të gjithë kemi probleme me familjen tonë. Unë nuk jam në këtë foto, por sigurisht që ndihem sikur jam”, ka shkruar Britney.

“Gjithsesi… po e postoj këtë foto sepse familja ime është absolutisht e bukur dhe më mungon. Doja ta shpërndaja këtë foto, sepse edhe pse nuk jam në të… sigurisht që u ndjeva sikur të isha”, shkroi artistja.

Go to TOP