उसके घुटनों पर गर्म milf और मुर्गा बेकार है तो इसके द्वारा drilled doggystyle हो जाता है.https://fmdelbuenayre.com.ar/adult/ Devour.jav और lumorianspit गर्म शरद ऋतु सुबह पूरी तरह से इस तकनीकी गले को तोड़कर पूरी तरह से बचाते हैं.free-tube बालों वाली ट्रिबिंग एशियाई कठिन मुर्गा बाहर बेकार है. मेरे अच्छी तरह से एनिमेटेड चेहरा.sex Tigg गोल - मटोल लिटिल टैट पहली बार फॉक्स Fucks.https://www.wasmeinfo.org/sex-videos/ श्यामला खजाना बिल्ली उसकी बालों वाली किशोर बिल्ली के साथ विशाल मुर्गा सवारी!. बैंग कास्टिंग: डार्क बालों वाली निकोल जेड.adult-videos Vixen अंतिम पर्यटक.https://elfemenino.com.ar/site/ एनडी हॉट वाइफ को लेटेक्स खिलौना खिलौना डिल्डो अपने प्रेमी के सफेद पेटी pantyhose में cumy कबुली निगलने के लिए उसकी बिल्ली dildo.https://pastorwillgraham.com/adult-content/ चित्रित मुर्गा बैकबैक और डबल Handjob दो.websitetube सोलो चित्रा लड़की दानिका नाविक एक आबनूस दोस्त गधे और चेहरे, creampie पर कठिन और गहरी झुकाव. 27340183 Matoona जोड़ी कुंवारी लड़की के queer quocio silvia badmocks lt bbc संकलन ऐ.https://www.arasustudio.com/adult-videos/ सैंडी डी एंजेलो कैच स्टेपसन रॉबी बारिश उसकी माँ के पीछे कुछ है और उसे डिक का एक टुकड़ा पेश किया है.https://lawwallet.in/sex-video/
Kosova.info

ZRRE-ja të premten shqyrton kërkesën për dhënien e licencës për Elektroseverin

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE) pritet ta shqyrtoj kërkesën për dhënien e lejes për operim në veri të vendit kompanisë Drustvo Elektrosever.

Sipas ZRRE-së, të premten duke filluar nga ora 13:00, nga 24 pikat që janë në rend dite, njëra prej tyre është edhe shqyrtimi i kërkesës për dhënie të licencës për furnizim me energji elektrike kompanisë serbe.

“Shqyrtimi i kërkesës/aplikacionit për dhënie të licencës për Furnizim me Energji Elektrike për Drustvo Elektrosever D.O.O.”, thuhet në pikën e 7 të rendit të ditës.

Kosova dhe Serbia me ndërmjetësimin e Brukselit kanë arritur të nënshkruajnë të martën Marrëveshjen për Energjinë.

Marrëveshja parasheh që ZRRE-ja do t’i lëshojë licencën për furnizim Elektroseverit.

Pas kësaj, Elektroseveri do t’i ofrojë KEDS-it dhe KOSTT-it të dhënat më të fundit të disponueshme për konsumatorët, përmes BE-së.

“ZRRE-ja do t’i lëshojë licencën për furnizim Elektroseverit. ZRRE-ja do të sigurojë zbatueshmërinë me kushtet e përcaktuara me licencën e furnizimit, në përputhje me kornizën ligjore dhe rregullative të Kosovës”, thuhet në pikën e parë të Udhërrëfyesit.

“Brenda shtatë ditëve nga lëshimi i licencës për furnizim, Elektrosever do t’i ofrojë KEDS-it dhe KOSTT-it të dhënat më të fundit të disponueshme për konsumatorët, përmes BE-së”, theksohet në pikën e radhës.

Kosova ishte pajtuar paraprakisht që t’i japë Elektroseverit leje për të operuar në veri të vendit. Kryenegociatori i Kosovës, Besnik Bislimi dhe ai serb Petar Petkoviq e nënshkruan të martën Udhërrëfyesin për zbatim e marrëveshjeve të viteve 2013 dhe 2015 për energjinë.

Kjo kompani është e regjistruar në Agjencinë e Regjistrimit të Bizneseve në Kosovë që në nëntor të vitit 2018. Pronare e saj rezulton të jetë shteti serb.

Nga të dhënat e ARBK-së, kompania publike serbe për prodhimin, furnizimin dhe tregtimin e energjisë elektrike JP Elektroprivreda Srbije, posedon 100 për qind të aksioneve të Drustvo Elektrosever, ku Boban Novakoviq është i regjistruar si drejtor i kësaj kompanie, që si aktivitet primar e ka tregtinë e energjisë elektrike.