Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Vlora Çitaku mban konferencë për media, nuk dihet arsyeja

Partia Demokratike do të mbajë sot konferencë për media.

Në njoftimin e partisë thuhet se në këtë konferencë do të flasë nënkryetarja e partisë, Vlora Çitaku.

Konferenca do të fillojë nga ora 12:30 dhe do të mbahet në selinë qendrore të PDK-së.

Se për çka është thirre kjo konferencë nuk është bërë e ditur.

Go to TOP