Receta e integrimit: Shkolla e gatimit për emigrantët

Duke përgatitur ushqim dhe duke biseduar, kuzhinierët Najee dhe Sanobar i ndihmojnë koleges së tyre siriane, Faten, t’i mësojë receta familjare një grupi profesionistësh të rinj.

Ora po zhvillohet në Londër, në Shkollën e Gatimit “Migrateful”, një organizatë bamirëse që ka për qëllim të mbështesë azilkërkuesit, refugjatët dhe emigrantët që kanë vështirësi të integrohen. /rel/

Go to TOP