Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Onana e do Interin

Pas humbi finalen me Inter ndaj Manchester City, Andre Onana ka bërë të ditur se nuk dëshiron të largohet nga italianët.

“Jam shumë i lumtur tek Inter, Në këtë nivel profesional nuk e di se çka ndodhë. Jam i gatshëm për Inter, klubi do të vendos dhe unë do të pranoj se çka dëshirojnë ata. Jam i lumtur tek Inter”, tha Onana për mediat pas finales së Champions League.

Portieri nga Kameruni këtë sezon me Inter ka realizuar 41 paraqitje në të gjitha garat.

Go to TOP