Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Njihuni me pilotin më të ri shqiptar nga Dallasi, Edmond Smajli

Edmond Smajli,ndër pilotët më të ri dhe të suksesshëm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Ai u kuakifikua si Pilot luftarak,në Forcat Luftarake Amerikane (US AIR FORCE),me airoplanët luftaraj A-10 Warthog.

Edmondit i urojmë shëndet dhe shumë suksese në punën e tij!
Vërtet njerëzit si Edmondi dhe të tjerë që janë të suksesshëm nëpër botë në profesione te tyre të ndryshme,ata me të vërtet janë ambasadorët tanë më të mirë.

Go to TOP