SPORT

“Matkos pharm Dardania” dhe “Shpresa” anëtar të rinj të superliges së femrave

Në fundjavë u organizuan garat e javës së dytë të sezonit vjeshtor në ligën e parë dhe ligën e juniorëve, kishte shumë ndeshje interesante.

Me 18 shtator në SHMU “Tefik Çanga” në Ferizaj u organizuan 3 xhirot e radhës në ligën e juniorëve dhe 1 xhiro në ligën e juniorëve. Ndeshja derbi e kësaj jave ishte ajo ndërmjet kampionëve të shumëfishtë ‘Lidhja e Prizrenit’ dhe ‘Gani Malokut’ që u përmbyll me 3:1

Me 19 shtator në SHMU “Dardania” në Pejë u organizuan 2 xhirot e radhës në ligën e parë A dhe B të meshkujve dhe 3 xhirot e fundit në ligën e parë të femrave. Në derbin e ligës së parë të femrave ‘Shpresa’ triumfoi me 3:0 ndaj ‘Gani Malokut’ e kështu siguruan vendin e dytë që shpie në superligë në vitin 2022, në vendin e parë pa asnjë humbje doli ‘Matkos pharm Dardania’.

Rezultatet dhe tabelat

LIGA E JUNIORËVE – MESHKUJ
Xhirovendasmysafir  
1585Kpp Lidhja e PrizrenitKpp Gani Maloku31
86Kpp KVPP PrizreniKpp Istogu03
87Kpp MaestroKpp Priping23
88Kpp Ahmet Hoxha MKKpp Shkolla Prizreni31
89Kpp SHPP Ahmet HoxhaKpp Hasan Prishtina23
90Kpp VushtrriaKpp Sharri31
1691Kpp IstoguKpp Lidhja e Prizrenit03
92Kpp Gani MalokuKpp Maestro30
93Kpp Ahmet Hoxha MKKpp KVPP Prizreni30
94Kpp Hasan PrishtinaKpp Priping31
95Kpp SharriKpp Shkolla Prizreni32
96Kpp VushtrriaKpp SHPP Ahmet Hoxha30
1797Kpp Lidhja e PrizrenitKpp Maestro30
98Kpp IstoguKpp Ahmet Hoxha MK03
99Kpp Gani MalokuKpp Hasan Prishtina30
100Kpp KVPP PrizreniKpp Sharri23
101Kpp PripingKpp Vushtrria03
102Kpp Shkolla PrizreniKpp SHPP Ahmet Hoxha23
LIGA E JUNIORËVE – MESHKUJ 2021
KlubiLFHPikë
1Kpp Lidhja e Prizrenit1717051:434
2Kpp Ahmet Hoxha MK1715248:1232
3Kpp Gani Maloku1715247:1532
4Kpp Vushtrria1711639:2328
5Kpp Sharri1710737:2927
6Kpp SHPP Ahmet Hoxha1710739:3327
7Kpp Hasan Prishtina179831:3526
8Kpp Istogu1751217:4022
9Kpp Shkolla Prizreni1741321:4121
10Kpp Maestro1731417:4420
11Kpp KVPP Prizreni1721513:4819
12Kpp Priping1711614:5018
LIGA E JUNIOREVE – FEMRA
Xhirovendasmysafir  
719KVPP PrizreniAhmet Hoxha Femrat03r.z
20Peja femratIstogu  U shty
21Gani MalokuAhmet Hoxha MK03
LIGA E JUNIOREVE – FEMRA 2021
KlubiLFHPikëMINUS
1Ahmet Hoxha Femrat77021:214
2Ahmet Hoxha MK76119:313
3Gani Maloku74313:1111
4KVPP Prizreni7258:1772
5Peja femrat6154:157
6Istogu6061:1842
Liga e parë A – Meshkujt
Xhirovendasmysafir  
1037Drita MeshkujtSharri13
38shkolla Ahmet HoxhaShqiponjat e zeza23
39e lirëGani Maloku  
40ShkollaHasan Prishtina03
1141Sharrishkolla Ahmet Hoxha30
42Gani MalokuDrita Meshkujt31
43Shqiponjat e zezaShkolla03
44Hasan Prishtinae lirë  
LIGA E PARË A – MESHKUJT 2021
LFHPikëMINUS
1Gani Maloku98126:917
2Sharri98126:1017
3Hasan Prishtina97224:1016
4Shkolla106422:1516
5Drita Meshkujt92713:2111
6shkolla Ahmet Hoxha10197:2911
7Shqiponjat e zeza10195:29101
Liga e parë B – Meshkujt
Xhirovendasmysafir  
1037IstoguAhmet Hoxha MK23
38MaestroShkolla Prizreni13
39e lirëDukagjini  
40VitiaLlapusha  u shty
1141Ahmet Hoxha MKMaestro32
42DukagjiniIstogu32
43Shkolla PrizreniVitia30r.z
44Llapushae lirë  
LIGA E PARË B – MESHKUJT 2021
LFHPikëMINUS
1Shkolla Prizreni108227:1018
2Ahmet Hoxha MK97223:1216
3Llapusha87122:515
4Vitia95415:15131
5Dukagjini103611:2012
6Maestro102812:2712
7Istogu9096:279
LIGA E PARË – FEMRAT 2021
XhirovendasmysafirREZULTAT
10IstoguArtana Femrat3:1
ShpresaGani Maloku3:0
e lirëMatkos pharm Dardania F : 
11Gani MalokuArtana Femrat3:0
IstoguMatkos pharm Dardania F0:3
e lirëShpresa : 
12Matkos pharm Dardania FArtana Femrat3:0
e lirëGani Maloku : 
ShpresaIstogu3:0
LIGA E PARË – FEMRAT 2021
LFHPikëMINUS
1Matkos pharm Dardania1010030:020
2Shpresa108224:1118
3Gani Maloku106420:1316
4Istogu103714:2213
5Artana Femrat103711:23131

Aktivitetet e ardhshme

Në fundjavë do të vazhdohet me javën e tretë të ligës së juniorëve për M & F dhe me javën e dytë të superligës për M & F. Ndeshjet për junior janë paraparë të zhvillohen në Ferizaj ndërsa për senior në Prizren. /Kosova.info/