Gratë thurin mbi 100.000 lule në përkujtim të masakrës së Srebrenicës

Një grup grash nga qyteza e Graçanicës, në veriperëndim të Bosnje e Hercegovinës, më 2010 nisën të thurnin lule, në përkujtim të më shumë se 8.000 burrave dhe djemve të vrarë nga forcat serbe të Bosnjës në Srebrenicë, në korrikun e vitit 1995.

Që atëherë, ato kanë thurur mbi 100.000 lule, të cilat janë bërë simbol jozyrtar i masakrës.

Go to TOP