Ekipi përfaqësues i Kosovës për grup-moshat U13 në Kampionatin Evropian

Nga 22-26 Maj, në Bukuresht të Rumanisë, do të mbahet Kamponati evropian për Grup-moshat U13.

Në këtë garë të rëndësishme evropiane, do të marrë pjesë edhe përfaqësuesja e Kosovës me ekipin e vajzave dhe djemve.

Kosovën në Kampionatin Evropian për U13 e përfaqësojnë:

Meshkujt:

1. Olti Behluli
2. Muhammet Mudut
3. Resul Smaili

Trajner: Ardian Lamaxhema

U13 Femra:

1. Vlera Beqa
2. Sara Hoxha

Trajner: Sadri Abazi

Udhëheqës i përfaqësueses sonë do të jetë: Remzi Shala. /Kosova.info/

Go to TOP