Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Çitaku publikon një vendim ku Qeveria rialokon mjete financiare për komunat ku VV-ja qeverisë: Përkrahje selektive

Qeveria e Kosovës me 10 gusht të këtij viti ka marrë vendim për rialokimin e më shumë se 1 milion 80 mijë eurove për disa projekte nëpër komuna të Kosovës.

Pjesë e këtyre investimeve gjenden katër komunat të cilat i qeverisë Lëvizja Vetëvendosje, Prizrenin, Podujevën, Kamenicën dhe Shtimen.

Por në vendim gjenden edhe komuna që nuk qeverisen nga LVV-ja si Istogu, Obiliqi e Klina.

Por nënkryetarja  e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), ka thënë se kjo politikë e Qeverisë është selektive.

“Me mosaprovim projektesh e mbështetje selektive ndëshkohen qytetarët, jo pushtetarët”, ka thënë Çitaku.

“Pa diskriminim deri më tani i kemi vetëm reduktimet e rrymës dhe inflacionin”, ka vazhduar nënkryettarja e PDK-së. 

Go to TOP