Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

11 libra që duhen lexuar për të festuar Ditën e Biseksualitetit

Për nder të Ditës së Biseksualitetit sot, ka një listë të përpiluar prej librave më të rëndësishëm që paraqesin personazhe dhe tema të shekullit të kaluar.

Koleksioni i titujve feston evolucionin e rrëfimit biseksual, nga klasikët gjurmëlënës që luajnë me metaforën dhe formën deri te romanet romantike.

Së bashku, këto vepra flasin për grupin e individëve dhe përvojave që përbëjnë shpeshherë të neglizhuar, shumicën e rastësishme të komunitetit LGBTQ.

Disa nga librat që janë përfshirëse biseksuale për t’i shtuar listës suaj të leximit janë: “The Vampire Lestat”, “The Garden of Eden”, “Call Me By Your Name”, “Fire Shut Up in My Bones”, “Conversations With Friends”, “Hunger: A Memoir of (My) Body”, “Heartstopper Volumes 1-4″ ,”Giovanni’s Room”, “Red, White & Royal Blue”, “Old Enough” dhe “Orlando”.

Go to TOP