Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Waititi në Kosovë: I nderuar ta vizitoj atdheun e gruas time

Regjisori i njohur nga Zelanda e Re, Taika Waititi, bashkëshorti i këngëtares së njohur kosovare, Rita Orës, po e viziton për herë të parë Kosovën, me ç’rast dhe pati një takim me kryeministrin, Albin Kurti.

Ai u shpreh se ndjehet i nderuar ta vizitojë vendlindjen e bashkëshortes së tij, Ritës, për çka dhe tha se njerëzit këtu, janë me energji të ngjashme me ata të Zelandës së re ndaj dhe po ndihet si në shtëpi.

”Është hera ime e parë këtu dhe jam i nderuar që vij të vizitoj atdheun e gruas time. Qëndrimi dhe energjia shumë e ngjashme me njerëzit nga unë jam, kështu që ndjehu shumë në shtëpi tashmë”.

Go to TOP