Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Vaterpolisti Srbije poraženi od Hrvatske

U posljednjem kolu Srbija u ponedjeljak igra protiv Crne Gore, a Hrvatska protiv lidera grupe, selekcije Španije. Vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je danas na Olimpijskim igrama u Tokiju od selekcije Hrvatske sa 12:14 (3:5, 1:1, 4:4, 4:4), u meču četvrtog kola Grupe B.

Hrvatska je sada druga na tabeli sa tri pobjede, a reprezentacija Srbije je treća sa dvije pobjede i dva poraza. Identičan skor kao Srbija ima i Crna Gora. Najefikasniji u selekciji Srbije bio je Nikola Jakšić sa tri gola, a Filip Filipović i Strahinja Rašović su upisali po dva pogotka.U reprezentaciji Hrvatske bolji od ostalih bili su Paolo Obradović i Maro Joković sa četiri gola.

Hrvatska je bolje počela meč i ubrzo je povela sa 5:1, da bi do kraja prvog perioda srpska selekcija sa dva gola smanjila rezultat.

U drugoj četvrtini nije bilo promjene rezultata, dok je u nastavku meča Srbija došla do izjednačenja (8:8), ali je zatim Hrvatska serijom od 4:0 ponovo došla do osjetnije prednosti.

Do kraja meča Srbija je uspjela samo da smanji rezultat. Plasman u četvrtfinale osiguraće po četiri najbolje selekcije iz dve grupe. U posljednjem kolu Srbija u ponedjeljak igra protiv Crne Gore, a Hrvatska protiv lidera grupe, selekcije Španije.

Ranije danas Crna Gora je savladala Kazahstan sa 19:12, dok je Španija bila bolja od Australije 16:5. U okviru Grupe A Mađarska je upisala treću pobjedu, savladavši SAD sa 11:8.

Go to TOP