Sezoni turistik, Rama: Në Doganën e Qafë Thanës, masa për ambient mikpritës

Në Doganën e Qafë Thanës, pika kryesore hyrëse e fluksit të qytetarëve në juglindje të vendit, po bëhen përgatitjet e fundit para nisjes së sezonit turistik.

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në rrjetet sociale pamje nga pika kufitare e “Qaftë Thanës” e cila lidh vendin tonë me Maqedoninë e Veriut.

Rama shprehet se kjo pikë kufitare po përgatitet për të pritur fluksin e shtuar të vizitorëve që do kalojnë kufirin në nisje të sezonit të ri turistik.

“Në Doganën e Qafë Thanës, pika kryesore hyrëse e fluksit të qytetarëve në juglindje të vendit, po bëhen përgatitjet e fundit para nisjes së sezonit turistik dhe janë marrë të gjitha masat për të pasur një ambient sa më mikpritës”, thekson Kryeministri.

Go to TOP