Rritet numri i udhëtarëve dhe fluturimeve në ANP “Adem Jashari”

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ‘Adem Jashari’ gjatë muajit maj ka pasur rritje 12.80% të udhëtarëve dhe 7.05% rritje të fluturimeve, në krahasim me periudhën e njejtë të vitit të kaluar!.

“Faleminderit që na keni zgjedhur! Ju urojmë udhëtime të reja plot aventura dhe kujtime të bukura”, thuhet në postimin e Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ‘Adem Jasharit’.

Go to TOP