“Reagimi në kriza”- KFOR-i dhe EULEX-i me ushtrim të përbashkët në veri

Njësiti i KFOR-it dhe pjesëtarë të misionit të EULEX-it kanë kryer ushtrimin e përbashkët në raste krizash në bazën Logbase në Mitrovicë.

KFOR-i përmes një postimi në Facebook, ka njoftuar se po vazhdon të realizojë mandatin në Kosovë për lëvizje të lirë dhe të sigurt.

“KFOR-i vazhdon të zbatojë mandatin e tij – bazuar në Rezolutën e Këshillit të Sigurimit të OKB-së– për të ofruar një mjedis të sigurt dhe të sigurt për të gjitha komunitetet që jetojnë në Kosovë dhe lirinë e lëvizjes”, thuhet në njoftimin e KFOR-it.

“KFOR-i është reaguesi i tretë i sigurisë, pas Policisë së Kosovës dhe EULEX-it, respektivisht, me të cilët punojmë në koordinim të ngushtë”, thuhet në njoftim. /Kosova.info/

Go to TOP