Poloni: Një 13 vjeçare lind fëmijën gjatë një udhëtimi shkollor

Në Poloni, një nxënëse 13-vjeçare lindi fëmijën në tualet gjatë një udhëtimi shkollor.

Pas lindjes, nëna dhe e foshnja u dërguan në një spital, njoftoi një zëdhënëse e policisë në Oswiecim.

Siç njofton Bild, prokuroria në Poloni po heton rastin nëse babai i fëmijës është i moshës madhore, i cili më pas do të dënohej me 12 vite burgim sipas ligjit polak.

Sipas agjencisë së statistikave të CIS, në total në Poloni kishte 306,155 mijë lindje në vitin 2022, 171 prej të cilave ishin nëna të moshës 15 vjeç e lart.

Go to TOP