Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Megi Pojani e cilëson veten “princeshë”

Bukuroshja Megi Pojani ndiqet nga numër i madh i fansave në rrjete sociale.
Vetëm në Instagram, Megi rreth 446 mijë fansa, ku me ta ndan përditshmërinë e saj.

Gjatë ditës së sotme bukuroshja bëri disa komplimente për vete, ku si fillim ajo tha se gjoksi i saj meriton certifikatë.


“Mendoj se gjoksi im është perfekt dhe meriton minimalisht një certifikatë vlerësimi”, shkroi ajo.

Po ashtu Pojani në një InstaStory tjetër e cilësoi vetën si princeshë.

Go to TOP