Mbyllet Samiti për Ukrainën në Tiranë, liderët e pranishëm realizojnë foton familjare

Ka përfunduar Samiti Ukrainë-Evropa Juglindore në Pallatin e Kongreseve. Pas mbylljes së punimeve, liderët e pranishëm në Samit kanë realizuar foton familjare.

Të pranishëm në foton familjare ishin liderët e Evropës Juglindore dhe presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky.

Në fotografi ishte edhe e para e shtetit të Kosovës, Vjosa Osmani.

Go to TOP