Kuvendi e nis seancën për Srebrenicën me 1 minutë heshtje

Kuvendi i Kosovës e ka nisur me një minutë heshtje seancën e sotme të jashtëzakonshme për të gjithë të rënët në gjenocidin në Srebrenicë.

Seanca e jashtëzakonshme në rend dite ka vetëm një pikë që është “përkujtimi i viktimave të gjenocidit në Srebrenicë – Bosnje e Hercegovinë”.

Sot shënohet 29 vjetori i Gjenocidit në Srebrenicë të Bosnje dhe Hercegovinës, ku mbi 8 mijë burra boshnjakë ishin vrarë e masakruar nga forcat serbe.

Go to TOP