Kori ‘Siparantum’ pas turneut muzikor kthehet me koncert në Prishtinë

Pas rrugëtimit muzikor në dhjetëra shtete, Kori “Siparantum” do të rikthehet me një koncert në Kosovë.

Sipas njoftimit ngjarja do të ndodh më 5 qershor në Kishën Katolike “Shën Ndou”, teksa ata kanë premtuar përvojë të pasur artistike për publikun.

“Pas një sezoni të suksesshëm me performanca në Belgjikë, Suedi, Austri, Poloni dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Kori Siparantum rikthehet në vendlindje për të prezantuar punën dhe përkushtimin e tyre të jashtëzakonshëm”, thuhet në njoftim.

Sa i përket programit, Kori ka paralajmëruar vepra nga kompozitorë të njohur kosovarë dhe ndërkombëtarë, që nga periudha e Rilindjes deri tek muzika bashkëkohore.

Go to TOP