Këshilltari i Zelenskyt: Rusia nuk është serioze për paqen

Rusia nuk është serioze për bisedimet e paqes”, ka thënë Alexander Rodnyansky, këshilltar i presidentit ukrainas, Volodymyr Zelensky.

Sipas tij, bisedimet “synojnë ta vendosin në kurth Perëndimin se nuk janë të nevojshme më shumë sanksione”.

“Ata kanë shfrytëzuar këto bisedime si rrugë për të larguar vëmendjen nga ajo që është duke ndodhur në fushëbetejë”, ka shtuar ai.

“Nuk mund të mendoni për paqen dhe të bombardoni qytetet në të njëjtën kohë”.

Go to TOP