Zgjedhjet në Maqedoni të Veriut, dalja deri në orën 15:00 është 35,89 për qind

Deri në orën 15:00, Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoni të Veriut ka bërë të ditur se kanë votuar 35,89 për qind e qytetarëve me të drejt vote.

Nga gjithsej 1,092,341 votues të regjistruar në këto vendvotime, votuan 392,066 ose 35.89 për qind.

Sipas të dhënave të deritanishme, pjesëmarrja më e madhe është shënuar në Novaci me 57,69% dhe më e ulëta në Qendër Zhupa, 13,11%. 

Go to TOP