Vdes pediatrja Dallëndyshe Kumnova

Ka vdekur pediatrja Dallëndyshe Kumnova.

Doktoresha Kumnova, përfundoi studimet për mjekësi të Përgjithme në Fakultetin e Mjekësisë, në Universitetin e Prishtinës.

Ndërkaq, specializimin për Pediatri e përfundoi në Kroaci, në vitin 1991.

Ajo iu ka shërbyer qytetarëve të Mitrovicës në Spitalin regjional “ Dr. Sami Haxhibeçiri” deri në pensionimin e saj.

“Oda e Mjekëve të Kosovës shpreh ngushëllimet më të sinqerta miqve, kolegëve dhe familjarëve të saj”, thuhet në njoftimin e OMK-së.

Go to TOP