Tayna dhe Kida i bashkojnë forcat 

Dy artistet, Tayna dhe Kida i kanë bashkuar forcat për të sjellë kështu një bashkëpunim.

Bashkëpunimi i tyre pritet që të publikohet së shpejti.

Ky është bashkëpunimi i parë i këtyre dy artisteve.

Go to TOP