Papastërti pas iftarit të mbrëmshëm në sheshin “Adem Jashari”, komuna thotë se do ketë gjoba

Komuna e Prishtinës doli sot me njoftim me rast të gjendjes së krijuar pas iftarit të mbrëmshëm.

Por mbeturinat e mbetura nga ushqimet nuk janë pastruar, ndërsa gjendja ka mbetur e mjerueshme.

Komuna ka paralajmëruar se do të gjobiten organet përgjegjësie, ndërkaq Drejtoria e Shërbimeve Publike ka angazhuar punonjës për të pastruar gjithë sheshin.

“Kjo është gjendja e krijuar pas iftarit të mbrëmshëm i cili u shtrua në sheshin “Adem Jashari”.

Personat që e kanë lënë sheshin në këtë gjendje do të gjobiten nga organet përgjegjëse, ndërsa Drejtoria e Shërbimeve Publike ka angazhuar punonjës për të pastruar gjithë sheshin”, thuhet në njoftimin e komunës.

Iftari i shtrua në sheshin “Adem Jashari”, nga Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti” dhe organizata “Swiss Barakah Charity”.

Go to TOP