Show Biz

Nëna e Shpat Kasapit fiton çmimin akademik në arsim, këngëtari bën dedikim e veçantë

Shpat Kasapi është këngëtari që numëron hite të mëdha vite më parë.

Ai mundohet që jetën e tij private ta mbajë larg publikut.

Por së fundi ai ka bërë një postim në profilin e tij të Instagramit, ku ka uruar nënën e tij për fitimin e një çmimi akademik.

Si rrallë herë më parë ai ka njoftuar ndjekësit e tij me nënën e tij, e cila është shpallur fituese e një çmimi akademik për arsim, shkencë dhe edukim në nivel shtetëror, gjë të cilën nuk e kemi dityr më parë.

Shfaq më shumë