Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Në vijën e ndarjes në lindje të Ukrainës

Ukraina dhe aleatët e saj nga NATO-ja kanë dhënë alarmin për lëvizjet e trupave ruse pranë kufijve të Ukrainës këtë vit, duke nxitur shqetësimet se një konflikt që po zihet në lindje të Ukrainës mund të shpërthejë në një luftë të hapur.

Ndërkaq, Moska i ka akuzuar Ukrainën dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës për sjellje destabilizuese, dhe ka sugjeruar se Kievi mund të jetë duke përgatitur ofensivën e vet në lindje të Ukrainës, gjë që autoritetet ukrainase e mohojnë kategorikisht.

Raportet mes Ukrainës dhe Rusisë janë prishur më 2014, pasi forcat e mbështetura nga Moska pushtuan territore në lindjen e Ukrainës, të cilat Kievi dëshiron t’i kthehen në kontroll. Sipas Ukrainës, nja 14,000 njerëz janë vrarë gjatë luftimeve që atëherë. /rel/

Një pjesëtar i forcave të armatosura ukrainase, duke marrë në shenjë me pushkën e tij, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes, pranë qytetit të Donetskut, që kontrollohet nga rebelët, në Ukrainë. (16 prill 2021)
Një pjesëtar i forcave të armatosura ukrainase, duke marrë në shenjë me pushkën e tij, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes, pranë qytetit të Donetskut, që kontrollohet nga rebelët, në Ukrainë. (16 prill 2021)
Një pjesëtar i forcave të armatosura ukrainase, duke ngarë një biçikletë, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes, pranë qytetit të Donetskut, që kontrollohet nga rebelët, teksa fabrika për prodhimin e koksit, Avdiivka, shihet në prapavijë, afër Donetskut, në Ukrainë. (17 prill)
Një pjesëtar i forcave të armatosura ukrainase, duke ngarë një biçikletë, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes, pranë qytetit të Donetskut, që kontrollohet nga rebelët, teksa fabrika për prodhimin e koksit, Avdiivka, shihet në prapavijë, afër Donetskut, në Ukrainë. (17 prill)
Një pjesëtar i forcave të armatosura ukrainase, duke larë rroba, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes, pranë qytetit të Donetskut, që kontrollohet nga rebelët, në Ukrainë. (17 prill)
Një pjesëtar i forcave të armatosura ukrainase, duke larë rroba, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes, pranë qytetit të Donetskut, që kontrollohet nga rebelët, në Ukrainë. (17 prill)
Një militant i të vetëquajturës Republikë Popullore e Luhanskut duket në pasqyrë, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga forcat e armatosura ukrainase, në rajonin e Luhanskut, në Ukrainë. (21 prill)
Një militant i të vetëquajturës Republikë Popullore e Luhanskut duket në pasqyrë, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga forcat e armatosura ukrainase, në rajonin e Luhanskut, në Ukrainë. (21 prill)
Një militant i të vetëquajturës Republikë Popullore e Luhanskut, duke mbajtur pushkën e tij, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga forcat e armatosura ukrainase, në rajonin e Luhanskut, në Ukrainë. (21 prill)
Një militant i të vetëquajturës Republikë Popullore e Luhanskut, duke mbajtur pushkën e tij, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga forcat e armatosura ukrainase, në rajonin e Luhanskut, në Ukrainë. (21 prill)
Një pjesëtar i forcave të armatosura ukrainase shihet brenda një automjeti të blinduar, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga rebelët prorusë, në Shirokine, në rajonin e Donetskut, në Ukrainë. (21 prill)
Një pjesëtar i forcave të armatosura ukrainase shihet brenda një automjeti të blinduar, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga rebelët prorusë, në Shirokine, në rajonin e Donetskut, në Ukrainë. (21 prill)
Pjesëtarët e forcave të armatosura ukrainase, duke ngarë automjete të blinduara, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga rebelët prorusë, në Shirokine, në rajonin e Donetskut, në Ukrainë. (21 prill)
Pjesëtarët e forcave të armatosura ukrainase, duke ngarë automjete të blinduara, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga rebelët prorusë, në Shirokine, në rajonin e Donetskut, në Ukrainë. (21 prill)
Një pjesëtar i forcave të armatosura ukrainase, duke prerë drunj, në pozicionet e luftimet, në vijën e ndarjes, pranë qytetit të Donetskut, që kontrollohet nga rebelët, në Ukrainë. (21 prill)
Një pjesëtar i forcave të armatosura ukrainase, duke prerë drunj, në pozicionet e luftimet, në vijën e ndarjes, pranë qytetit të Donetskut, që kontrollohet nga rebelët, në Ukrainë. (21 prill)
Pjesëtarët e forcave të armatosura ukrainase, duke e rregulluar një motoçikletë, në pozicionet e luftimet, në vijën e ndarjes, pranë qytetit të Donetskut, të kontrolluar nga rebelët, në Ukrainë. (21 prill)
Pjesëtarët e forcave të armatosura ukrainase, duke e rregulluar një motoçikletë, në pozicionet e luftimet, në vijën e ndarjes, pranë qytetit të Donetskut, të kontrolluar nga rebelët, në Ukrainë. (21 prill)
Militantët e të vetëquajturës Republikë Popullore e Luhanskut, duke ecur në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga forcat e armatosura ukrainase, në rajonin e Luhanskut, në Ukrainë. (21 prill)
Militantët e të vetëquajturës Republikë Popullore e Luhanskut, duke ecur në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga forcat e armatosura ukrainase, në rajonin e Luhanskut, në Ukrainë. (21 prill)
Një pjesëtar i forcave të armatosura ukrainase, duke përkëdhelur një qen, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes, pranë qytetit të Donetskut, të kontrolluar nga rebelët, në Ukrainë. (21 prill)
Një pjesëtar i forcave të armatosura ukrainase, duke përkëdhelur një qen, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes, pranë qytetit të Donetskut, të kontrolluar nga rebelët, në Ukrainë. (21 prill)
Një pjesëtar i forcave të armatosura ukrainase, duke pastruar një armë, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes, pranë qytetit të Donetskut, të kontrolluar nga rebelët, në Ukrainë. (21 prill)
Një pjesëtar i forcave të armatosura ukrainase, duke pastruar një armë, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes, pranë qytetit të Donetskut, të kontrolluar nga rebelët, në Ukrainë. (21 prill)
Një militant i të vetëquajturës Republikë Popullore e Luhanskut, duke ecur në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga forcat e armatosura ukrainase, në rajonin e Luhanskut, në Ukrainë. (21 prill)
Një militant i të vetëquajturës Republikë Popullore e Luhanskut, duke ecur në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga forcat e armatosura ukrainase, në rajonin e Luhanskut, në Ukrainë. (21 prill)
Pjesëtarët e forcave të armatosura ukrainase, duke qëndruar pranë automjeteve të blinduara, në pozicionet e luftimet, në vijën e ndarjes nga rebelët prorusë, në Shirokine, në rajonin e Donetskut, në Ukrainë. (21 prill)
Pjesëtarët e forcave të armatosura ukrainase, duke qëndruar pranë automjeteve të blinduara, në pozicionet e luftimet, në vijën e ndarjes nga rebelët prorusë, në Shirokine, në rajonin e Donetskut, në Ukrainë. (21 prill)
Dy gra, duke ecur në fshatin Staromarivka, që ndodhet në vijën ndarëse të Ukrainës, ndërmjet territorit të kontrolluar nga qeveria dhe enklavës së kontrolluar nga forcat separatiste të mbështetura nga Rusia, në rajonin e Donetskut, në Ukrainë. (23 nëntor)
Dy gra, duke ecur në fshatin Staromarivka, që ndodhet në vijën ndarëse të Ukrainës, ndërmjet territorit të kontrolluar nga qeveria dhe enklavës së kontrolluar nga forcat separatiste të mbështetura nga Rusia, në rajonin e Donetskut, në Ukrainë. (23 nëntor)
Një grua, duke qëndruar në një rrugë, në fshatin Staromarivka, që ndodhet në vijën ndarëse të Ukrainës, ndërmjet territorit të kontrolluar nga qeveria dhe enklavës së kontrolluar nga forcat separatiste të mbështetura nga Rusia, në rajonin e Donetskut, në Ukrainë. (23 nëntor)
Një grua, duke qëndruar në një rrugë, në fshatin Staromarivka, që ndodhet në vijën ndarëse të Ukrainës, ndërmjet territorit të kontrolluar nga qeveria dhe enklavës së kontrolluar nga forcat separatiste të mbështetura nga Rusia, në rajonin e Donetskut, në Ukrainë. (23 nëntor)
Irina Studenikina, 42-vjeçare, duke pozuar brenda shtëpisë së saj, e cila është dëmtuar nga luftimet, në qytetin e Horlivkës, të kontrolluar nga rebelët, pranë Donetskut, në Ukrainë. (24 nëntor)
Irina Studenikina, 42-vjeçare, duke pozuar brenda shtëpisë së saj, e cila është dëmtuar nga luftimet, në qytetin e Horlivkës, të kontrolluar nga rebelët, pranë Donetskut, në Ukrainë. (24 nëntor)
Angelica, 49-vjeçare, dhe e bija e saj, Anastasiya, 13-vjeçare, duke mbledhur pjesë mobiliesh, për t'i djegur për ngrohje, pranë një ndërtese të braktisur të një miniere qymyri, në qytetin e Horlivkës, që kontrollohet nga rebelët, pranë Donetskut, në Ukrainë. (24 nëntor)
Angelica, 49-vjeçare, dhe e bija e saj, Anastasiya, 13-vjeçare, duke mbledhur pjesë mobiliesh, për t’i djegur për ngrohje, pranë një ndërtese të braktisur të një miniere qymyri, në qytetin e Horlivkës, që kontrollohet nga rebelët, pranë Donetskut, në Ukrainë. (24 nëntor)
Ndërtesat e Spitalit Rajonal të Psikiatrisë, të dëmtuara gjatë luftimeve ndërmjet separatistëve prorusë dhe forcave qeveritare ukrainase, më 2014, shihen në fshatin Semenivka, në Ukrainë. (26 nëntor)
Ndërtesat e Spitalit Rajonal të Psikiatrisë, të dëmtuara gjatë luftimeve ndërmjet separatistëve prorusë dhe forcave qeveritare ukrainase, më 2014, shihen në fshatin Semenivka, në Ukrainë. (26 nëntor)
Një militant i të vetëquajturës Republikë Popullore e Luhanskut, duke ecur në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga forcat e armatosura ukrainase, në periferi të Kirovskut, në rajonin e Luhanskut, në Ukrainë. (1 dhjetor)
Një militant i të vetëquajturës Republikë Popullore e Luhanskut, duke ecur në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga forcat e armatosura ukrainase, në periferi të Kirovskut, në rajonin e Luhanskut, në Ukrainë. (1 dhjetor)
Një militant i të vetëquajturës Republikë Popullore e Luhanskut shihet në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga forcat e armatosura ukrainase, në periferi të Kirovskut, në rajonin e Luhanskut, në Ukrainë. (1 dhjetor)
Një militant i të vetëquajturës Republikë Popullore e Luhanskut shihet në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga forcat e armatosura ukrainase, në periferi të Kirovskut, në rajonin e Luhanskut, në Ukrainë. (1 dhjetor)
Një militant i të vetëquajturës Republikë Popullore e Luhanskut, duke mbajtur pushkën e tij, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga forcat e armatosura ukrainase, në periferi të Kirovskut, në rajonin e Luhanskut, në Ukrainë. (1 dhjetor)
Një militant i të vetëquajturës Republikë Popullore e Luhanskut, duke mbajtur pushkën e tij, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga forcat e armatosura ukrainase, në periferi të Kirovskut, në rajonin e Luhanskut, në Ukrainë. (1 dhjetor)
Një militant i të vetëquajturës Republikë Popullore e Luhanskut, duke pushuar, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga forcat e armatosura ukrainase, në periferi të Kirovskut, në rajonin e Luhanskut, në Ukrainë. (1 dhjetor)
Një militant i të vetëquajturës Republikë Popullore e Luhanskut, duke pushuar, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga forcat e armatosura ukrainase, në periferi të Kirovskut, në rajonin e Luhanskut, në Ukrainë. (1 dhjetor)
Një militant i të vetëquajturës Republikë Popullore e Luhanskut, duke shikuar me dylbi, teksa bënte rojë, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga forcat e armatosura ukrainase, në periferi të Kirovskut, në rajonin e Luhanskut, në Ukrainë. (1 dhjetor)
Një militant i të vetëquajturës Republikë Popullore e Luhanskut, duke shikuar me dylbi, teksa bënte rojë, në pozicionet e luftimit, në vijën e ndarjes nga forcat e armatosura ukrainase, në periferi të Kirovskut, në rajonin e Luhanskut, në Ukrainë. (1 dhjetor)
Go to TOP