Misioni diplomatik i Izraelit në Kosovë ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë fillimi e muajit të shenjtë të Ramazanit

Prishtinë 22.03.2023
Përkthimi dhe përshtatja: Fatir Berzati

Përmes një komunikate për media, Ambasada e Izraelit e kryesuar nga ambasadorja Tami Ziv ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë për fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit me fjalët:

Të gjithë besimtarëve myslimanë ua urojmë fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit.
Agjërim të lehtë, gëzim dhe begati në familjet tuaja!

Go to TOP