Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Luizi: Nëse hyn ish i dashuri i Kiarës, do ta mbaronte loja ime

Luizi u shpreh se e vetmja gjë që mund ta nxjerrë atë komplet jashtë loje, është nëse brenda në shtëpi mund të futet ish i dashuri i Kiarës.

Ai shtoi se nëse diçka e tillë ndodh, ai do të largohet prej shtëpisë. “Ose unë, ose ai”, tha Luizi duke folur me Valbonën dhe Bjordin në oborr.

Ky reagim i Luizit vjen në një kohë kur ai ia ka shprehur hapur të gjitha ndjenjat e tij Kiarës.

Por edhe kjo e fundit ka thënë se e ka shumë xhan atë dhe ndryshe nga ditët e para në shtëpi, është afruar më shumë me Luizin.

Go to TOP