Bota

Konventa për Refugjatë rri në sirtar

Nga Evropa në Shtetet e Bashkuara, shumë vende kanë dështuar t’i respektojnë detyrimet e tyre ndaj migrantëve dhe refugjatëve, thonë vëzhguesit.

Kontinenti i vjetër, së voni, është bërë edhe një herë skenë e dhunës dhe tragjedive të njerëzve në nevojë.

 A duhet një konventë e re për mbrojtjen e tyre?

Shfaq më shumë
//soaheeme.net/4/3473483