Hoti: 2.5 miliardë euro kursime të Trustit në mëshirë të tregut

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Avdullah Hoti, ka dhënë kritika për zhvillimin ekonomik.

Hoti përmes një shkrimi në Facebook thotë se askush nuk po merret me zhvillimin ekonomik dhe punësimin.

“Askush nuk flet as nuk merret me zhvillim ekonomik dhe punësim. Nuk e sheh një ngjarje të vetme ku promovohet një fabrikë e re apo një projekt i ri. Si u katandisëm kështu?!”, shkruan Hoti. /Kosova.info/

Go to TOP