Gold AG tregon se a do ta lë muzikën

Në një situatë ku heqja dorë nga muzika deri diku po shndërrohet në ‘trend’ për një pjesë të artistëve, u komentua jo pak nëse edhe Arian Agushi po e bën një gjë të tillë.

Këngëtari ka folur gjerë e gjatë për të gjitha risitë e tij nga personalja dhe karriera në 25 pyetjet e Prive.

Gold AG për më tepër tregoi sa i përket takimit me Feron pas udhëzimit, një zhvillim që u komentua jo pak në median online.

A beson ai se e ka njëmend ish-reperi kahjen e re të jetës së tij?

Ndiqeni të plotë në vijim intervistën e parë pas një shkëputjeje të Goldit:

Go to TOP