Gjermani me kancer krijon binjakun digjital për të qenë pranë familjes pas vdekjes

Kur Michael Bommer mori vesh se vuante nga sëmundja e pashërueshme e kancerit të zorrës së trashë, ai kaloi shumë kohë me bashkëshorten e tij, duke folur për atë se çfarë do të ndodhte pas vdekjes së tij.

Ajo i ka thënë atij se një prej gjërave që do t’i mungojë më së shumti është mundësia për t’i bërë atij pyetje kurdo që ajo do, sepse ai është i këndueshëm dhe gjithmonë i ndan njohuritë me të, ka treguar Bommer.

Kjo bisedë, thotë ai, i dha atij një ide: Ta krijonte një zë, me ndihmën e inteligjencës artificiale, të cilin do ta linte pas kur të vdiste.

Go to TOP