Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Getinjo: Nuk më ka ardhur marre me thanë, vlla ta fshij studion a më len me ba një kang

Getinjo po tregohet tejet aktiv me bisedat që po i bën me banorët.

Ai po ju shpjegon atyre të gjitha sfidat që ka kaluar për të ardhur këtu ku është.
Reperi po iu shpjegonte banorëve se ai është tejet i thjeshtë dhe që nuk i nevojitet të lavdërohet nëse sot ai i ka të gjitha.

Sipas tij çasja e tij e komunikimit ishte e mirë gjithmonë me njerëz, pavarësisht famës që ka.

Madje, ai u shpreh se nuk e ka pasur problem edhe nëse do i duhej të fshinte ndonjë studio që t’ia bënin ndonjë këngë falas.

Go to TOP